Опис на производ

GYWK DRS22W

1. Дизајн

Овој уред има убав, елегантен изглед и е ниско бучен, економичен, безбеден итн. Цилиндарот за топла вода е направен од квалитетен нерѓосувачки челик кој е безбеден и здрав за користење.


2. Безбедност

Двојна заштита за да не дојде со прегорување, безбеден за користење.


3. Капацитет

Овој уред има доволен капацитет за дневни потреби за правење чај и кафе.


4. Економично работење

Со усвојувањето на технологијата за економично работење овој уред е високо штедлив во однос на потрошувачката на енергија.


Овој уред е наменет да се употребува во домаќинства или за:

  • Канцеларии
  • Кујни
  • Други работни простории
  • Фарми
  • Хотели
  • Мотели
  • и други резиденцијални објекти.

Технички спецификации

МоделПотрошувачкаКапацитет на топла водаКапацитет на ладна водаМоќностДимензии Д х Ш х В
GYWK-DRS22W 1.2 kw x h/ 24h >90C 4.0 L/h <15C 0.6L/h 490 W 350 х 310 х 965